Monday, August 12, 2024

Zepeto, Samsung ile iş ortaklığı anlaşması yapmıştır. Asya'nın en büyük Metaverse platformu Zepeto, 300 milyondan fazla küresel aboneye sahiptir

Comienzo de nuevo año Bitcoin - CriptoMonedas Örneğin bugün, Bitcoin / TetherUS'in 1,71% volatile olduğu tahmin edilmektedir. Bu para birimi Satoshi Nakamoto (kesin kimliği hala bilinmeyen bir kişinin veya grubun takma adı olduğu sanılıyor) tarafından geliştirildi. Bununla birlikte, Bitcoin'ler satoshi adı verilen ve kurucusunun adını taşıyan küçük birimlere bölünebildiğinden, bütün bir bitcoin'in satın alınması gerekmez. The Sandbox'ta Snoop Dogg'un sanal konutu "Snoopverse"in yanındaki arsaya anonim bir kullanıcı 450 bin dolar ödeyerek satın almıştır. BTC, geçen haftalardaki yükselişlerin ardından 65.000 dolar seviyesindeki direnç noktasının üzerinde işlem görmeye devam ediyor. Genel eğilim negatife dönmüş olsa da, Bitwise'ın BITB'si ve BlackRock'ın IBIT'si sırasıyla 6 milyon dolar ve 8 milyon dolar net giriş kaydeden tek fonlar oldu. Lider kripto para birimi Bitcoin, geçtiğimiz yılın ilk 4 ayını pozitif kapattıktan sonra mayıs ayını düşüşle bitirmiş ve "Mayıs'ta Sat ve Git" efsanesi gerçek oldu yorumlarına yol açmıştı. Bitcoin TL paritesi 400 bin lira civarına ulaşırken, 1 BTC almak birçok kişi için hayal oldu. Ancak, ortaya atılan birçok iddia, Nakamoto'nun aslen Amerika veya Avrupa'da yaşayan, Japon asıllı olmayan bir kriptografi uzmanı ve bilgisayar bilimcisi olduğu yönündedir. Bazı yaygın çalışma yöntemleri arasında akıllı sözleşmelerin veya sipariş defteri aktarımının kullanılması yer alır, ancak başka birçok varyasyon mümkün ve farklı derecelerde adem-i merkeziyetçilik vardır. Tarım ve hafif sanayi büyük ölçüde özelleştirilmişken, devlet bazı ağır sanayiler üzerindeki kontrolünü hâlâ elinde tutmaktadır. Nitekim elinde büyük bir veri havuzu olan Facebook, milyonlarca insanın metaverilerine sahiptir. Paranızı değerlendirebileceğiniz yatırım araçlarını merak ediyor ve size uygun olan yatırım yöntemlerini keşfetmek istiyorsanız, paranızı değerlendirebileceğiniz yatırım araçları yazımızı mutlaka inceleyin. ARK Invest aynı zamanda kripto para birimlerine de yatırım yapmıştır. LEGO; Fortnite'ın yapımcısı Epic Games'e yatırım yapmıştır.

Yatırım · Faiz oranı · KodakCoin, WENN Digital tarafından, lisans kapsamında Kodak ticari markası kullanılarak oluşturulmuştur. 2014'ün sonlarında, Bitcoin Borsası Johns Hopkins Üniversitesi Güvenlik Bilişiminde bir Yüksek Lisans öğrencisi olan Poramin Insom ve fakülte üyesi Matthew Green ile zerocoin protokolünün kripto para birimine uygulanması üzerine bir makale yazdı. Çünkü ceza hukukunda "suçta ve cezada kanunilik ilkesi" uyarınca eylem esnasında suç olarak tanımlanmayan fiillere yaptırım uygulanması mümkün değildir. Nxtwiki. 3 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Kriptoda. 7 Kasım 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. 9 Ekim 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi (PDF). Sayfa en son 08.59, 23 Haziran 2024 tarihinde değiştirildi. Proje eskiden Libra olarak biliniyordu ve adı Aralık 2020'de "Diem" olarak değiştirildi. Haziran - Aralık ayını düşündüğümde benim tahminim en fazla 750 USD'yi görebileceği yönünde. 24 Haziran 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi (PDF). Yazar, Ömer Sakmar (17 Haziran 2021). "BtcTurk, Ödenmiş Sermayesini 100 Milyon TL'ye Çıkardı". 22 Nisan 2021). "ÖNEMLİ DUYURU" (X gönderisi) - X vasıtasıyla. Bloomberg News. 5 Şubat 2020. 19 Şubat 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. 18 Ağustos 2014. 12 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. The Economist. 31 Aralık 2011. 22 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. The Investor. 10 Ocak 2018. 27 Aralık 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 17 Kasım 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 6 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Business Insider. 12 Aralık 2017. 12 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. The South African. 29 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. 12 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 1 (2): 151-173. 22 Mayıs 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. 17 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. 12 Ağustos 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi.

Hatta 2020 yılında ünlü rap sanatçısı Travis Scott Fortnite platformu içerisinde metaverse ortamında 27 milyonun üzerinde tekil kullanıcının katıldığı sanal bir konser düzenlemiştir. 2020 yılında Avrupa Komisyonu, kripto varlık biçimindeki finansal araçlarda işlem yapmayı ve takas etmeyi denemek isteyen piyasa altyapıları için bir pilot uygulama yapılmasını önerdi. Kaydedilmiş işlem verilerini depolayan ve doğrulayan blockchain teknolojisi sayesinde işlemler şeffaf ve güvenlidir. Tüm bunlarda fail; başkasına ait taşınır bir malı bulunduğu yerden fiilen almamakla birlikte, bilişim sistemi sayesinde taşınabilir, transfer edilebilir veya aktarılabilir malın kendisine veya başkasına yarar elde etmek maksadıyla izinsiz şekilde başka bir yere naklini ve kullanılmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda evren ötesi ya da öte evren olarak da adlandırılan Metaverse, bilgisayarlar, android cihazlar, VR lensler ve çeşitli 3D kullanıcı ara yüzleri sayesinde içinde bulunulan zaman ve mekân boyutundan uzaklaşılarak, fiziksel olarak içinde bulunulan evrenin ötesine geçme potansiyeli olarak da tanımlanmaktadır. Belli bir süredir piyasada beklenti yaratan Bitcoin ETF'lerinin, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından kısa süre içinde onaylanması bekleniyordu. 10 yıl içinde Bitcoin 100 bin dolara, hatta 200 bin dolara ulaşabilir. MNTrading CEO'su Michaël van de Poppe, "Bitcoin 28 bin dolara geri çekilebilir, ancak trend açıkça yukarı doğru. Bitcoin'in her konsolidasyonu, altcoinlerin Bitcoin'in yolunu takip etmeye başladığı bir dönem olacaktır. Bu çeyrek eğlenceli geçecek" ifadelerini kullandı. Şimdi de Mobius ABD'nin ilk EFT'yi onaylayacağının beklentisi ile 2024'te 60 bin dolara ulaşabileceğini ifade ediyor. Şimdi eth neden önemli? Yeni oluşan versiyon Ethereum (ETH) olarak bilinmektedir. Filiba, Jack. "Ethereum Breaks One Million Transactions in a Single Day". KodakCoin, Ethereum blockchain platformunu kullanacak. KodakOne dijital haklar yönetimi platformuyla birlikte çalışan KodakCoin, fikrî mülkiyet hakları mülkiyetinin şifrelenmiş bir defteri için para birimi görevi görmeyi amaçlıyordu.

KodakCoin, WENN Digital tarafından geliştirilen bir kripto para birimi olan RYDE olarak bilinen terk edilmiş bir ilk madeni para teklifinin (ICO) yeniden markalaşması olabilir. Ancak kripto paraların yalnızca gayri maddi varlıklar olarak anlaşılması ve hukuki mahiyetine karar verilebilecek bir değere yaklaştırılamamış olması bir uygulama eksikliğidir. Para birimi ve ağ henüz mevcut değil ve yalnızca başlangıç sevisyesinde deneysel kodu yayımlandı. Deneysel · Normatif · Sanal para ise fiziki varlığından söz edemeyeceğimiz, somut biçimde elimize alamayacağımız, elektronik ticari işlemlerde kullanılabilen, ancak kendisine mahsus hesap birimine dayanan ödeme vasıtasıdır. Gelir vergisine tabi gelir unsurları, Gelir Vergisi Kanunu ("GVK")'nda ticari kazançlar, zirai kazançlar, ücretler, serbest meslek kazançları, gayrimenkul sermaye iratları, menkul sermaye iratları ve diğer kazanç ve iratlar olmak üzere sayılmıştır. Kripto para piyasasında ilgi çekici ana unsur, kısa zaman diliminde yaşanan fiyat dalgalanmaları ile yatırımcılarına ciddi kazanç sağlama imkânı sunmasıdır. İslam Memiş'in uyarıları doğrultusunda, kripto para yatırımlarında dikkatli ve bilinçli hareket etmek büyük önem taşıyor. İnnova'nın sunduğu PayFlex mWallet Dijital Cüzdan Çözümü, kredi kartı ve para transferi işlemlerinin güvenli ve hızlı bir şekilde yapılmasını sağlıyor. Platform üzerinde farklı para birimlerinden kontroller hızlı bir şekilde yapılabilmektedir. Kullanılan kayıt listesi, "iki taraf arasındaki işlemleri verimli, doğrulanabilir ve kalıcı bir şekilde kaydedebilen açık, dağıtılmış bir defterdir". WENN Digital, "bugün dünya çapında fotoğrafçılara gelir sağlayan" ve "yaklaşık 2.500 profesyonel fotoğrafçıyla çalışan 30 yaşındaki yan kuruluşu WENN Media'nın pazar konumunu" kullanan "canlı bir operasyonel telif hakkı ihlali yönetim sistemine" sahip olarak tanımlanıyor. Bitcoin'in yarılanma süreci, Bitcoin madenciliğinden elde edilen ödüllerin bu tarih itibarıyla yarıya düşmesini ifade ederken, bu durum Bitcoin madenciliğinde yarılanma süreci elde edilen ödüllerin yaklaşık yüzde 50 azalacağı anlamına geliyor. Uzmanlara göre, 2030'lu yıllarda toplam Bitcoin'in yaklaşık olarak %97'si dolaşımda olacak.

2020'de halka açık tüm şirketlerin toplam piyasa değeri yaklaşık 93 trilyon ABD dolarıydı. Ancak 69.000 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden hala yaklaşık %24 uzakta. Metaverse konusunda ilk başarılı örneklerden biri 2003 yılında Linden Labs tarafından oluşturulan Second Life olup Metaverse dendiğinde en bilinen sanal ortamlar Zepeto, Roblox, Minecraft, Gather Town ve Fortnite şeklinde sıralanabilir. Zepeto, Samsung ile iş ortaklığı anlaşması yapmıştır. Asya'nın en büyük Metaverse platformu Zepeto, 300 milyondan fazla küresel aboneye sahiptir. 2019 yılı Temmuz ayındaki G7 toplantısında, küresel kripto para projelerinin oluşturduğu riskler tartışıldı. Kripto paranın değişken dünyasında, telafisi mümkün olmayan riskler sermayeyi tehdit edebilir ve bu da bir risk azaltma fonuna olan ihtiyacı artırabilir. Kýsacasý an itibariyle GVK'da, kripto varlýklarý vergilendirebilmek için gerekli kanuni düzenleme bulunmamaktadýr. 4.Sanal Ekonomiler: "Sanal ekonomi" terimi, başlangıçta çevrimiçi oyunlarda sanal ögelerin alınıp satılması için kullanılmıştır.Bu oyunların birçoğunda, BTC USDT kullanıcılar birbirlerinden bir şeyler satın alabilir ve oyun parası için gerçek parayı takas edebilir. 2013 yılından beri kripto ekosistemine dahil olan ancak yakın zamanda el değiştiren bir kripto platformunun tokenize versiyonu olan 99Bitcoins token satın almak isteyen yatırımcılar, cazip airdrop etkinliği sebebiyle projeye yoğun ilgi gösteriyor. 2000'li yılların sonunda hayata geçen kripto para, 2014 yılından beri hem sıradan vatandaşlar hem iş profesyonelleri tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Kripto para sistemlerini günümüz online bankacılık sistemlerinden ayıran başlıca teknolojilerden biri Blockchain (Blokzinciri)'dir. Bu açıdan Metaverse 4. Sanayi devriminin çıktılarından bir tanesi Toplum 5.0 ve daha ilerisinin ise en görünür yaşam tarzlarından biri olmaya adaydır. Bugün dünyadaki en önemli metaverse yatırımcılarının başında sanal gerçeklik cihazları üzerine çalışan Oculus şirketini 2 milyar dolara alan Facebook gelmektedir BTC/USDT.

Bu yazıyı beğendiyseniz ve Kripto Para Borsası ilgili olan ek bilgi almak isterseniz lütfen web sitesini ziyaret edin.

No comments:

Post a Comment

Для полноценного использования биржи нужна обязательная верификация личности

Некоторые аналитики называют уровень в $100 000 как следующую целевую отметку для BTC. Некоторые биржи смогли перестроиться на международны...